Totalentreprise varetages

Har du en større tømreropgave?

Har du en større tømreropgave, som du kunne tænke dig at få varetaget i en totalentreprise? Så står vi hos TS Byg Entreprise ApS klar til at hjælpe dig.

Vi varetager både større og mindre byggeprojekter for private boligejere og forskellige former for erhvervskunder, og fra vores adresse kører vi blandt andet ud til projekter i Assens, Tommerup, Odense samt resten af Fyn.​

Kontakt os før din nabo

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad os varetage din totalentreprise

Der er flere fordele ved at lade vores tømrerfirma varetage din totalentreprise. Når vi skal varetage et større projekt for dig, så sørger vi for al koordineringsarbejdet mellem de forskellige håndværkertyper. Du slipper således selv for at bruge tid på at finde de forskellige håndværkere, der skal til for at løse din opgave, samt at koordinere deres arbejde, så tidsplanen overholdes.

Det kan for eksempel være, at du har et helt hus, der skal renoveres, eller at du skal have bygget en ny tilbygning med både værelser og et nyt badeværelse. Til disse store projekter er det altid nødvendigt at have flere forskellige faggrupper involveret.

Vi kan udføre alle opgaver inden for tømrerfaget. Har vi ikke mandskabet til at varetage hele opgaven selv, lejer vi mandskab ind ved behov, så du kan være sikker på, at du kan få løst din opgave til den aftalte tid.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne i forbindelse med dit kommende projekt, eller er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en totalentreprise eller en hovedentreprise? Så står vi gerne til din rådighed. Du skal bare kontakte os med din forespørgsel.

Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, hører vi også meget gerne fra dig. Vi tilbyder generelt set en fair pris på vores arbejde i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. 

Sådan er processen

Når du indgår samarbejde med os, så går du igennem følgende skridt mod det perfekte resultat.

Hos os er kvaliteten altid i orden og vi går aldrig på kompromis.

Følg os på Facebook

På vores Facebookside kan du følge med i hverdagen og se de flotte forandringer via før og efter billeder.

Har du en oplevelse du gerne vil dele?​

Gå ind på vores Facebook-side og giv os din anmeldelse.

​​

Gå til Facebook

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TS Byg Entreprise ApS

Stenhuggervej 28, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

CVR: 41084049

Kontaktoplysninger

Telefon: 93 40 90 30

E-mail: info@tsbe.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares mandag - fredag.